Pariskunnan seksihetki toimistossa – naapuritalosta näkyi kaikki!

Ohhoh! · Annika Kela

Santa Fen keskustassa olevassa toimistorakennuksesta on huhkittu iltamyöhään, tosin ei töiden merkeissä. Naapurirakennuksessa olleet miehet olivat nimittäin huomanneet, että valoisasta huoneistosta erottui lemmenleikkejä harrastava pariskunta.

Meksikolaismiehet eivät kyenneet hillitsemään itseään ja he päättivät kuvata salaa pariskunnan puuhia videolle. Miehet kävivät aiheesta kiivasta keskustelua ja he nauroivat tilanteelle kovaan ääneen.

Seksiä harrastava pariskunta oli onneksi sen verran kaukana kuvaajista, ettei heidän henkilöllisyyttä voitu tunnistaa. Hulvattomasta tilanteesta kuvatulta videolta erottuvat ainoastaan pariskunnan ääriviivat. Kuten arvella saattaa, video julkaistiin heti tapauksen sattumisen jälkeen netissä muiden tirkistelijöiden iloksi.