Upea näky! 20-vuotias alusvaatemalli Victoria’s Secretin catwalkille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gigi Hadid lukeutuu tämän vuoden suurimpiin nousijoihin mallimaailmassa, ja hän onkin ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Nyt 20-vuotias tähti on valittu mukaan yhteen muotimaailman suurimmista tapahtumista.

Gigi ilmoitti torstaina, että hänet tullaan näkemään Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä tämän vuoden marraskuussa. Vaatemerkki jakoi Instagramissa videon tähden casting-tilaisuudesta, jossa hän sai tietää tulleensa valituksi mukaan muotinäytökseen.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Gigi Hadid nähdään maineikkaan Victoria’s Secret Fashion Shown lavalla. Huippumallien lisäksi New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa tulevat esiintymään Rihanna, The Weeknd ja Selena Gomez. Muotinäytös esitetään televisiossa 8. joulukuuta.

We love surprises…and we just gave a BIG one to @GigiHadid at today’s #VSFashionShow castings ?? ? See you on the runway, Gigi ?

Video, jonka Victoria's Secret (@victoriassecret) julkaisi