PSY saa jättimäisen patsaan Gangnamiin? Tämä ei jäisi huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Psy-artistinimellä tunnettu Park Jae-sang nousi suureen suosioon vuonna 2012 julkaisemallaan kappaleella Gangnam Style, joka singahti suoraan soittolistojen ensimmäiselle paikalle. Suosio ei mennyt ohitse myöskään miehen tutuksi tekemältä Gangnam-alueelta, minkä vuoksi miehen kunniaksi ollaankin suunnittelemassa isoa patsasta.

Etelä-Koreassa Gangnamissa on tehty ehdotus, jonka mukaan alueelle pystytettäisiin Psyn kunniaksi suuri pronssinen patsas. Patsas tulisi esittämään miehen käsiä, jotka ovat samassa asennossa kuin Psyn Gangnam Style -musiikkivideon tutussa tanssiliikkeessä.

Patsas tultaisiin myöntävän päätöksen saadessaan pystyttämään Etelä-Koreassa sijaitsevan COEX-ostoskeskuksen edustalle, joka oli myös yksi musiikkivideolla näkyvistä kuvauspaikoista. Mashable-sivuston mukaan kalliista patsaasta toivotaan uutta maamerkkiä ja turistinähtävyyttä videon tutuksi tekemälle alueelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat