PSY saa jättimäisen patsaan Gangnamiin? Tämä ei jäisi huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Psy-artistinimellä tunnettu Park Jae-sang nousi suureen suosioon vuonna 2012 julkaisemallaan kappaleella Gangnam Style, joka singahti suoraan soittolistojen ensimmäiselle paikalle. Suosio ei mennyt ohitse myöskään miehen tutuksi tekemältä Gangnam-alueelta, minkä vuoksi miehen kunniaksi ollaankin suunnittelemassa isoa patsasta.

Etelä-Koreassa Gangnamissa on tehty ehdotus, jonka mukaan alueelle pystytettäisiin Psyn kunniaksi suuri pronssinen patsas. Patsas tulisi esittämään miehen käsiä, jotka ovat samassa asennossa kuin Psyn Gangnam Style -musiikkivideon tutussa tanssiliikkeessä.

Patsas tultaisiin myöntävän päätöksen saadessaan pystyttämään Etelä-Koreassa sijaitsevan COEX-ostoskeskuksen edustalle, joka oli myös yksi musiikkivideolla näkyvistä kuvauspaikoista. Mashable-sivuston mukaan kalliista patsaasta toivotaan uutta maamerkkiä ja turistinähtävyyttä videon tutuksi tekemälle alueelle.