Mies käveli päin liukuovea – sai laivayhtiöltä 20 miljoonan euron korvaukset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Havaijille matkanneen turistin loma sai ikävän käänteen, kun hän törmäsi liukuoveen risteilyaluksella. James Hausman löi päänsä sulkeutuvaan lasioveen ja hän loukkasi itsensä. Loukkaantumisen seurauksena illinoislainen mies alkoi kärsiä jatkuvasti päänsäryistä.

Hausman haastoi Holland America Line -laivayhtiön oiketeen M/S Amsterdam -risteilyaluksella sattuneesta onnettomuudestaan. Tapaus sattui vuonna 2011 ja siitä on olemassa toisen turistin kuvaama video todisteeksi. Sen lisäksi mies oli saanut lääkärintodistuksen, jossa kerrottiin, että James oli saanut lievän aivovamman päähän kohdistuneesta kolauksesta.

The Seattle Times -lehden mukaan vuosia kestänyt oikeuskiista on tullut päätökseensä, sillä Hausman voitti laivayhtiön oikeudessa. Yhtiö määrättiin maksamaan Jamesille 20 miljoonan euron korvaukset aivovamman tuottamuksesta ja loukkaantumisen aiheuttamasta kärsimyksestä.