Joanna Krupan verkkopaita paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös pelkässä vartalomaalissa. Nyt Joanna on osallistunut julkkisbileisiin Hollywoodissa.

Seksikkäin sisko -lempinimen saanut kaunotar saapui Craigs-ravintolaan West Hollywoodissa erittäin paljastavassa verkkopaidassa, joka ei peittänyt käytännössä mitään. Lisäksi Krupa ei ollut pukenut paitansa alle mitään.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash