Kaukosuhde kiteytyy upeisiin kuviin – pariskunta kuin taidetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaukosuhteessa elävät pariskunnat tietävät, miten pitkä etäisyys oman rakkaan kanssa voi rasittaa suhdetta. Ikävä toisen luo on kova, mikä aiheuttaa näkemishetkiin myös lisäpainetta kun yhteistä aikaa on vain rajallinen määrä ja siitä tulisi ottaa kaikki hyöty irti.

Eräs pariskunta on keksinyt todella luovan tavan Skype-puheluiden ohella tuntea, että he ovat toistensa lähellä. He ottavat kumpikin ympäristöstään, näkemistään maisemista, kaupungista, ruoasta ja kodistaan samanlaisia kuvia, jotka he yhdistävät ja käsittelevät näyttämään siltä kuin heidän kuvansa olisi yksi ja sama kuva.

Kuvista käy selkeästi ilmi se, että niiden puoliskot on otettu eri aikaan eri paikassa. Rakastavaisten yhteenkuuluvuuden tunne ja kaipuu toistensa luo välittyy Etelä-Korean Seoulissa ja New Yorkissa otetuista kuvista taitavasti, ja kuvat ovatkin romantikoille todella kaunista ja herkkää katseltavaa.

03 : Pass / 지나감 (2015 Triumphal Arch, Washington square Park NY / 서울 서대문구 독립문) 우리의 시간이 지나가면 우리의 이야기도 지나갑니다. 우리의 지난 시간을 기억하고자합니다. 그대의 어젯밤이 지나면 내가 그 밤을 오늘과 함께 받겠습니다. – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

02 : Touch / 만짐 (2015 Time square, NY / 서울 양화대교) 맞잡은 손의 감촉이 그리워집니다. 손을 뻗어 빛을 만져봅니다. 내가 느끼는 것을 그대도 느낄까요 ? – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

NYC Yellow Cab ? SEOUL Ocher Taxi #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

63 Building X Empire State Building #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

Today's Menu #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

Icecream? #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

Sunset #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

Coca Cola . #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

Connect #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi

Traditional Pancakes. #신단비이석예술 #SHINLIART – NewYork in SHINDANBI Seoul in LISEOK – The new collage presented by ShinDanbiLiSeok, which usually focuses in the realms of installation art and media art, is a project created by the two in different places while sharing their daily lives. The two artists are currently far from each other in Seoul and New York. We adjusting the position of the phone call and smooth paste take photos. This project name is “Half&half". Their art started with a simple thought of wondering if anything can be created while being away from eachother. The photos are taken simultaneously despite 14 hour difference. The project aims to discover the similarites during the course of a completely different lifestyle between New York and Seoul. – Art Collaboration – Half&half PROJECT_Collage_2015 #USA#KOREA#한국#미국#뉴욕#서울#홍대#디자인#예술#예술가#전시#사진#콜라보레이션#콜라주#롱디#럽스타그램#커플#디자이너#아트디렉터#미디어아트#설치미술#사랑#art#artist#graphic#design#artdirector#love

Kuva, jonka LISEOK ✖️ SHINDANBI (@shinliart) julkaisi