Miehet paljastavat: ”Mikropenis pilasi elämäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mikropenis, eli mikrofallos, tarkoittaa epänormaalin pientä penistä, joka havaitaan miehillä yleensä jo heti syntymän jälkeen. Peniksen muodossa ei ole muuten mitään poikkeavuuksia, mutta se on vain tavallista penistä huomattavasti lyhyempi.

BuzzFeedYellow julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa miehet kertovat millaista mikropeniksen kanssa eläminen on. Miesten tunnustukset on kerätty Whisper-sovelluksesta, jonne ihmiset voivat tehdä anonyymina erilaisia tunnustuksia ja saada vertaistukea toisiltaan.

Mikropeniksellä on ollut suuri vaikutus miesten elämään ja heidän parisuhteensa ovat kärsineet sen vuoksi paljon. Naiset ovat jättäneet heidät seksin harrastamisen jälkeen, minkä lisäksi miesten itsetuntoa on kalvanut ajatus, että he eivät kykene tyydyttämään naistaan. Eräs mies tunnusti, että mikropenis on saanut hänet niin masentuneeksi, että hän on harkinnut jopa itsemurhaa.