Robottikäsi auttaa nukkumaan kesken työpäivän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni toimistotyössä oleva henkilö sortuu välillä nojailemaan käteensä työpöydän ääressä ja istumaan huonossa asennossa. Onneksi japanilaiset keksijät ovat jälleen rientäneet raskaan työn raatajien avuksi ja tuoneet ihmisille helpotusta uuden hienon keksintönsä avulla.

Mashable-sivusto kertoo japanilaisesta robottikädestä, joka on myynnissä Thanko-nimisellä sivustolla. Muovinen käsi on muotoiltu ihmisen käden mukaan ja sen on tarkoitus auttaa työntekijää säilyttämään hyvä asento silloinkin kun tekisi mieli nojata käteensä.

Robottikäden voi asentaa monella eri tavalla joko työpöytään tai työtuoliin kiinni. Käteen voi nojata tai sen voi asettaa leuan alle muistuttamaan hyvän ryhdin ylläpitämisestä. Sitä voi käyttää pöydällä myös tyynynä käden sijaan tai sen voi asentaa tuoliin niin, että henkilö voi ottaa muoviseen käteen nojaamalla mukavat torkut omien käsiensä ollessa hyvässä asennossa.

Robottikäsi sopisi toimiston lisäksi mainiosti myös esimerkiksi pitkille matkoille, jolloin se voisi auttaa paremman asennon löytämistä junassa tai lentokoneessa. Robottikäsi maksaa noin 40 dollaria ja sopisi mainiosti myös väsyneelle työkaverille hauskaksi lahjaksi.