Mies seurasi tyttöystäväänsä maailman halki – ihastuttava lomavideo!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Norjalaispariskunta on julkaissut netissä riemastuttavan lomavideon matkastaan Kaakkois-Aasiassa ja Oseaniassa. Johan Kaos on kuvannut koosteen lomasta seuratessaan tyttöystäväänsä. Videolla Ida Kvammen Mork johdatti miehen kohti seikkailuita.

Daily Mail -lehden mukaan määrätietoinen Ida toimi erinomaisena tiennäyttäjänä Johanille. Pariskuntaa ympäröivät maisemat ovat henkeäsalpaavan upeita. Kolme kuukautta kestäneen loman aikana pari vieraili Thaimaassa, Laosissa, Kambodzassa, Myanmarissa, Singaporessa, Malesiassa ja Australiassa.

Videon perusteella pariskunta on matkustellut ympäriinsä vuokraamillaan moottoripyörillä ja skoottereilla. Sen lisäksi he ovat meloneet rannikoilla ja tutustuneet luoliin. Upeat vesiputoukset, vuorimaisemat, luonnonpuistot ja temppelit esittäytyvät myös videolla. Kaksikon lomavideota kannattaa katsella varoen, sillä se saattaa nostattaa vakavan lomakuumeen.