Äidit katselivat tyttäriensä selfie-kuvia – yrittivät tehdä perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median myötä itsensä kuvaamisesta on tullut todella suosittua ja monelle osa päivittäistä arkea. Vanhemmat eivät välttämättä aina ymmärrä lastensa tarvetta kuvata itseään monta kertaa päivässä, mutta nuorille kameralle poseeraaminen ei ole mikään erikoinen juttu enää.

Elite Daily laittoi äidit todelliseen selfie-testiin, kun vanhempien tuli toisintaa heidän tyttäriensä ottamat ja julkaisemat selfie-kuvat. Vanhemmat ovat valinneet tyttäriensä ottamista kuvista yhdet otokset, jotka he yrittävät ottaa uudelleen itsestään mahdollisimman samanlaista lopputulosta tavoitellen.

Äideille on annettu kuviin tarvittavaa rekvisiitta avuksi. Kuvien ottaminen tuntuu vanhemmista hieman hölmöltä, mutta he suoriutuvat tehtävästä yllättävän hyvin. Vanhempien tulee vielä lähettää ottamansa kuvat tyttärilleen, jotka suhtautuvat heidän kuviaan matkiviin otoksiin hyvällä huumorintajulla. Yksi tyttäristä taisi kuitenkin hieman loukkaantua äidilleen, joka piti kuvassa samanlaista lippalakkia päässään.