Huojuva torni -pelistä extreme-versio – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huojuva torni on hauska koko perheen seurapeli, jota kaikki osaavat pelata aina lapsista vanhuksiin saakka. Eräät miehet demonstroivat kuitenkin rannalla pelistä sellaisen version, jota monikaan ei pysty pelaamaan heidän kanssaan.

Videolla nähdään kolme miestä, joilla on hieman suurempi versio huojuvasta tornista. Miehet ovat rakentaneet tornin isoilla puupalikoilla rantahiekalla olevalle terassille ja päättäneet esitellä pelin avulla omia tasapainotaitojaan ja taitavaa käsilläseisontaa.

Videolla miehet pelaavat huojuvaa tornia omilla säännöillään. Yksi miehistä seisoo käsillään tornin päällä pitääkseen sitä paikoillaan. Toinen mies nousee tornin takana käsilläseisontaan ja hivuttaa toisella jalallaan yhden palikan onnistuneesti tornista pois kaatamatta rakennelmaa. Peli kävisi edetessään varmasti vielä jännittävämmäksi, kun tornista puuttuisi monta palaa.