Mies teki Hotline Bling -coverin – äänet pelkästään puhelimista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Draken uusi hitiksi noussut julkaisu Hotline Bling on saanut sosiaalisen median sekoamaan hauskoista meemeistä ja sketseistä, joita videon ja kappaleen pohjalta on tehty todella paljon. Nyt Andrew Huang esittää uudella YouTube-videollaan oman versionsa kappaleesta saatuaan faneiltaan haasteen.

Andrew Huang on taitava ja todella luova muusikko, joka versioi monia tunnettuja kappaleita tekemällä musiikkia epätavallisilla instrumenteilla. Viimeksi hän näytti taitonsa luomalla The Weeknd -yhtyeen Can’tFeel My Face -kappaleen pelkästään hammaslääkärin vastaanotolta löytyvien työkalujen avulla. Nyt mies on loihtinut Hotline Bling -kappaleen pelkillä puhelimilla.

Huang on tehnyt Hitline Bling -kappaleen taustamusiikit uudelleen käyttämällä pelkästään puhelimia ja omaa ääntään instrumentteinaan. Mies on saanut erilaisia ääniä aikaiseksi sekä uusien että vanhojen puhelinmallien avulla ja luonut hittikappaleesta version, joka on todella ainutlaatuinen ja taitavasti tehty.