Raskaana oleva tanssinopettaja tyrmistyi – sai vihapostia ammattinsa vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Litle rakastaa tanssia ja hän opettaa hiphop- ja street-tanssia omalle ryhmälleen. Nainen on saanut uransa aikana kaksi lasta, mutta se ei ole estänyt häntä koskaan opettamasta. Litle julkaisi verkossa videoita, joissa hän tanssii raskaana ollessaan pyöreän vatsan kanssa todella vauhdikkaasti, mutta sai yllätyksekseen murskaavaa palautetta osakseen.

Litle odottaa tällä hetkellä kolmatta lastaan ja opettaa edelleen omaa tanssiryhmäänsä ollessaan seitsemännellä kuulla raskaana. Nainen on julkaissut tanssitunneistaan jo aiempien raskauksien aikana videoita, joissa hänen raskausvatsansa näkyy. Miehet eivät ole ottaneet tanssivaa raskaana olevaa äitiä hyvin vastaan vaan ovat lähettäneet hänelle paljon vihapostia ja ilkeitä kommentteja.

Litle vakuuttaa, että on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Hän kehottaa oman esimerkkinsä avulla kaikkia odottavia äitejä kuuntelemaan omaa kehoaan ja jaksamistaan sen sijaan, että tekisivät niin kuin muut ihmiset haluavat. Aktiivinen, terve ja onnellinen nainen vaikuttaa odotusaikana vatsassa kasvavaan lapseenkin Litlen mukaan pelkästään positiivisella tavalla.