Fani mokasi nolosti konsertissa – lauloi täysillä väärässä kohdassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Konserteissa on ihanaa eläytyä musiikin mukana ja uppoutua täysin sen vietäväksi. Niin kävi myös eräälle naiselle, joka kiinnitti itse artistinkin huomion lavalta laulaessaan vahingossa miehen mukana liian aikaisin.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne laulaja Joe McElderryn konsertista. McElderry versioi konserttinsa aikana upeasti muun muassa legendaarisen Queenin kappaleen Somebody to Love, joka taisi olla myös yleisössä monen suosikkikappale. Eräs nainen intoutui laulamaan miehen mukana kovaäänisesti, mutta lauloikin vahingossa väärässä kohdassa.

Nainen laulaa videolla niin lujaa, että McElderrykin kuuli naisen äänen lavalle. Mies huvittui tilanteesta ja hymähti naiselle. Laulaja vielä kommentoi mikrofoniin naiselle: ”Ei vielä”, ennen kuin jatkoi kappaleen loppuun hymyssä suin.