Sydäntäsärkevä näky: Koiraemo hautasi kuolleen pentunsa

Ohhoh! · Annika Kela

Surun murtama koiranomistaja on julkaissut netissä videon chihuahuastaan, joka oli menettänyt yhden pennuistaan. Emon yrityksistä huolimatta, se ei ollut saanut elvytettyä vastasyntynyttä pentuaan ja lopulta se hyväksyi pennun menehtyneen.

Koiranomistaja seurasi vierestä emon surutyötä ja hän antoi chihuahualle rauhan hyvästellä pentunsa perheen puutarhassa. Omistajan yllätykseksi koiraemo nosti pennun hellästi suullaan ja vei sen aidatun kukkapenkin sisälle.

Chihuahuaemo alkoi kaivaa pennulle kuoppaa. Omistaja antoi koiralle rauhan ja seurasi vierestä sen toimia. Koira asetteli pennun matalaan kuoppaan ja peitteli sen mullalla ja hiekalla. Sen jälkeen emo poistui paikalta.

Daily Mail -lehden mukaan videon tiedoissa ei kerrota missä surullinen tragedia on tapahtunut. Video on saanut eläinrakkaat ihmiset herkistymään murheellisesta näystä.