Järjetön hinta! Kylie Jennerin huulikiilloista maksettu jopa 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin täyteläiset huulet ovat monien naisten ihailemat. Verkosta löytyy jo paljon meikkausvideoita, joissa näytetään erilaisia tekniikoita, joiden avulla naiset voivat saada huulistaan mahdollisimman täyteläiset.

Kylie Jenner on ojentanut auttavan kätensä ja tuonut myyntiin oman huulikiiltopakkauksensa, jonka avulla täydellisen pulleat huulet voidaan loihtia. Kylien huulikiiltopakkaukset myytiin nopeasti loppuun 29 dollarin hinnalla.

Pakkaukseen kuuluu mattapintainen huulikiilto ja huulten rajauskynä. Onnekkaat pakkauksien omistajat ovat alkaneet nyt kuitenkin myymään eBay-sivustolla omia pakkauksiaan, koska he ovat huomanneet, että kysyntä huulikiilloista on todella kova.

Huulikiiltopaketteja myydään tällä hetkellä Cosmopolitan-lehden mukaan hintaan 35 – 249 dollaria. Halutuin Dolce K -niminen sävy, joka on vaaleanpunainen nude, on onnistunut nostamaan hintansa kuitenkin vieläkin korkeammaksi. Tällä hetkellä Dolce K -pakkauksella on eBay-sivustolla 73 huutajaa, jotka ovat saaneet hinnan nousemaan jo 10.100 dollariin.