Mies nosti takkia naulakossa – alta löytyi gekkojen kokous!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Paahtavaa kuumuutta paenneet gekkoliskot olivat löytäneet suojaisan vilvoittelupaikan seinälle ripustettujen paitojen alta Thaimaassa. Varjoisa paikka oli lopulta osoittautunut suosituksi levähdyspaikaksi, sillä samaan paikkaan kerääntyi useita matelijoita.

Liskojen liikehdintää ja vilinää seurannut thaimaalaismies huomasi, että hänen paitojensa alla tapahtui jotain kummallista. Hän käynnisti kameransa, sillä hän arveli, että paitojen alta saattaisi löytyä jotain jännittävää.

Miehen hämmästykseksi paitojen alta paljastui kokonainen liskokasa. Kun matelijat huomasivat piilonsa paljastuneen, ne jähmettyivät paikoilleen. Mies asetteli varovaisesti paidan takaisin liskojen päälle ja sitten hän perääntyi. Vaikka monet ihmisistä pelkäävät matelijoita ja liskoja, ovat gekkoliskot harmittomia hyönteisten syöjiä, jotka eivät aiheuta ihmisille vaaraa.