Norjalaiset suuttuivat – hävittäjä-piparkakut olivat liikaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lähestyvän joulun kunniaksi Norja on julkaissut virallisilla valtion sosiaalisen median sivuilla kuvan piparkakuista. Sen sijaan, että kuva olisi levittänyt joulumieltä on se aiheuttanut närää norjalaisten keskuudessa. Piparkakut muistuttavat nimittäin hävittäjiä.

Vaikka kuva piparkakuista poistettiin heti Norjan omilta Instagram-sivuilta oli sen ehtinyt huomata jo tuhannet seuraajat. Kuva piparkakuista on lähtenyt leviämään sosiaalisesa mediassa. Norjalaisten mielestä sota-aiheiset piparkakut ovat sopimattomia, sillä joulun pitäisi olla ennen kaikkea rauhan aikaa.

Daily Mail -lehden mukaan Norja on pyytänyt anteeksi kansalaisiltaan ja toivottanut jokaiselle hyvää ja rauhallista joulun odotusta. Voi olla että piparkakuista syntyneet kohun ansiosta hävittäjä-muotit menevät tänä vuonna kuumille kiville norjalaisissa kaupoissa.