Paidaton lenkkeilijä törmäsi uutisryhmään – sinkkunaisten päiväuni?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ethan-niminen mies oli lähtenyt jokapäiväiselle juoksulenkille normaaliin tapaansa. Räntäsateessa ilman paitaa juokseva mies oli kiinnittänyt puistossa olleen uutisryhmän huomion ja he olivat napanneet miehen heti haastateltavakseen suoraan uutislähetykseen.

WGN TV -kanavan toimittaja oli sadevaatteissaan kysynyt Ethanilta, että miten hän voi juosta keskellä joulukuuta ulkona shortseissa ja ilman paitaa. Ethan kertoi hieman naureskellen, että hän rakastaa juoksemista ja sadetta eikä miehellä näyttänytkään olevan kylmä.

Lihaksikas ja paidatta haastattelussa ollut Ethan oli kiinnittänyt naiskatsojien huomion ja Ethan olikin saanut uutisten jälkeen noin tuhat uutta kaveripyyntöä Facebookissa yhden yön aikana. Ethan kertoi lähetyksessä olevan sinkku, joten sillä saattoi olla kaveripyyntöjen tulvaan jokin vaikutus.

So this just happened. Enjoying the weather, are you, "Ethan"?

Posted by WGN TV on Sunday, December 13, 2015

Katso tästä.