Isä kylvyssä 2-vuotiaan tyttären kanssa – someraivo repesi heti

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Kaksivuotiaan tyttären isä Torben Chris julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän viettää laatuaikaa tyttärensä kanssa. Isä on kuvassa kylvyssä tyttärensä kanssa, minkä aiheuttama reaktio sosiaalisessa mediassa yllätti miehen täysin.

Koomikkona työskentelevä Chris alkoi saamaan Facebook-seuraajiltaan vihaisia kommentteja kuvaan, koska moni piti häntä ällöttävänä ja jopa pedofiilina. Chris oli kommenteista täysin ihmeissään, sillä hänestä tyttären kanssa kylpeminen ja tytön peseminen oli täysin normaalia ja arkipäiväistä.

Chris on saanut Metro-lehden mukaan kuulla jälkeenpäin, että muitakin miehiä on syytetty siitä, että he ovat kylpeneet taaperoidensa kanssa. Ihmiset ovat pitäneet epäsopivana sitä, että toista sukupuolta oleva lapsi olisi vanhempiensa kanssa alasti.

Chris kommentoi, että hänen mielestään olisi myös epäreilua vaimoa kohtaan, jos hän kieltäytyisi tyttärensä pesemisestä tai esimerkiksi vaippojen vaihtamisesta vain siksi, että heidän lapsensa on tyttö. Voidaan vain kuvitella millainen someraivo syntyisi siitä, että myös tieto suomalaisten saunomisesta koko perheen voimin leviäisi maailmalle.

Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om NØGENHEDSFORSKRÆKKELSE i mit one man show …

Posted by Torben Chris on Sunday, December 13, 2015