Yllätysero! Jenson Buttonin avioliitto kesti vain vuoden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Jenson Button on yllättänyt faninsa ilmoittamalla, että vuoden kestänyt avioliitto Jessica Michibatan kanssa on tullut tiensä päähän. Pariskunnan häitä juhlittiin Havaijilla vuosi sitten hulppeissa puitteissa perheen ja ystävien läsnäollessa.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan avioero on tullut monille yllätyksenä. Jenson ja Jessica tapasivat toisensa vuonna 2008 tokiolaisen hotellin baarissa ja kahdeksan kuukautta siitä, he alkoivat seurustella.

Vuonna 2011 pariskunta erosi, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Jenson kosi Jessicaa ystävänpäivänä vuonna 2014 ja pariskunta meni kihloihin. Nyt vain vuoden kestäneen avioliiton jälkeen suhde on ajautunut ylitsepääsemättömään kriisiin. Parin edustajan mukaan avioero johtui molempien kiireisestä aikataulusta ja vähäisestä yhteisestä ajasta, eikä eroon liittynyt draamaa.