Demi Lovaton sydän särkyi – lemmikki menehtyi yllättäen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Demi Lovato on kokenut kovia kuluneena vuotena, sillä tähtönen on joutunut hyvästelemään kaksi rakasta perheenjäsentä. 23-vuotias laulajatar menetti kesällä koiransa, kun kojootit hyökkäsivät sen kimppuun tähden kotipihalla.

Nyt Demi on kohdannut jälleen sydäntäsärkevän menetyksen, sillä kaunottaren 6-vuotias koira Spawn jouduttiin yllättäen lopettamaan sairauden vuoksi. Lovato julkaisi Instagramissa koiralleen omistetun kuvan muistokirjoituksineen. Suloisessa kuvassa Spawn nuolee maassa makaavan tähtösen kasvoja.

Daily Mail -lehden mukaan koirarakkaalla Demillä on ollut rankka joulu. Lovaton uusi perheenjäsen Batman-koira on kaunottaren mukaan myös surrut Spawnin poismenoa. Tassujen tepastelun äänet ovat vaimenneet laulajattaren kodissa, sillä kolmen koiran sijaan kaunottarella on enää vain pieni ja söötti Batman hoidettavanaan.

I miss you so much already beautiful boy. When I first met you 6 years ago, I was intimidated by your size and your strong presence.. But as I got to know you, I learned you were just one big teddy bear. One handsome teddy bear that's for sure. I'm going to miss the way you greeted me at my car every time I came home or simply when I stepped outside. I'm going to miss the way you were so protective of Buddy and Batman and never got annoyed with them when they were excited hyper puppies. I'm going to miss the way you would nudge at my hand if I wasn't petting you. I'll even miss the way I'd need a Benadryl every time you'd give me kisses just like the way you're giving me kisses in this very picture. All the sneezes, the runny noses, even the occasional hives.. They were all worth it with you. Saying goodbye absolutely broke my heart and I felt as if I was saying farewell to a family member. The only thing that brings me comfort in this situation is knowing that Buddy is probably really happy he now gets to play with his big brother in Heaven.. We love you so much Spawn.. We miss you so much and we will never ever EVER forget you. RIP baby boy.. ????????

Kuva, jonka Demi Lovato (@ddlovato) julkaisi