Fani rakensi 7 500 LEGO-palikasta Millennium Falconin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars on ollut yksi kuluneen vuoden suurimmista puheenaiheista. Uuden elokuvan ensi-illan myötä kauppojen hyllyillä on nähty Lego-versioita sarjan suosituista aluksista. Harva niistä vetää kuitenkana vertoja amerikkalaismiehen uskomattomalle rakennelmalle.

Flicker-käyttäjä Marshal Banana esittelee verkossa jakamassaan kuvasarjassa uskomattoman yksityiskohtaista Millennium Falcon -alusta, jonka hän rakensi Lego-palikoista. Aluksella on kokoa 82 x 54 x 18 senttimetriä ja sen rakentamiseen meni The Brothers Brick -sivuston mukaan kokonainen vuosi.

Kymmenenkiloinen näyttävä rakennelma koostuu yhteensä 7.500 Lego-palikasta. Vastaavasti kauppojen hyllyiltä löytyvä virallinen Millennium Falcon -Legosetti sisältää 5.195 palikkaa.