Uppoava vene ajelehti nudistirannalle – alastomat miehet pelastivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssä sijaitsevalla nudistirannalla on sattunut vaarallinen tilanne. Rannan kupeeseen oli nimittäin ajelehtinut uppoava vene, jonka kyydissä oli lapsiperhe. Aluksi rannalla olleet nudistit luulivat, että veneilijät olivat tuleet tirkistelemään heitä.

Sitten joku tajusi, että veneilijät olivatkin merihädässä. The Sydney Morning Herald -lehden mukaan uimarit juoksivat ja uivat veneelle pelastamaan perheenjäseniä. Miehet vetivät veneen matalikkoon ja he auttoivat kyydissä olleet perheenjäsenet rantaan.

Vaikka pelastusoperaatiossa oli tosi kyseessä, ovat operaatiosta otetut kuvat myös hieman huvittavia, sillä venettä ympäröi joukko alastomia sankareita. Oli onni onnettomuudessa, että vene selvisi Lady Bay Beachille, sillä muuten perheenjäsenet olisivat saattaneet olla hengenvaarassa.