Hurja turistikohde avattiin Kiinassa – ei todellakaan sovi herkimmille

Matkailu · Stara.fi

Kerroimme taannoin Kiinassa avatusta pelottavasta nähtävyydestä, kun maailman pisin lasilattiainen silta avattiin yleisölle. Nähtävyys suljettiin pian, kun sen lasilevyjä halkesi ihmisten alla aiheuttaen paniikkia. Sittemmin silta on taas avattu. Nyt se hakee vertaistaan toisesta uudesta nähtävyydestä.

Guangxin alueella sijaitsevassa Liuzhoun kaupungissa on nimittäin nyt avattu The Yunding Buildingin 76. kerroksessa hurja nähtävyys. 303 metrin korkeudella sijaitsee nimittäin lasilattiainen parveke, jolle ihmiset pääsevät seisoskelemaan ja kävelemään.

208 metriä pitkällä ja 1,5 metriä leveällä lasiparvekkeella ei ole lainkaan kaiteita, joten korkeita paikkoja pelkäävät eivät uskalla lähellekään parveketta. Viiden turistin ryhmää kaitsee parvekkeella aina kaksi ammattilaista ohjaajaa. Yhden kierroksen kesto on puoli tuntia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash