Pariskunta pelasti oravan – eläin muutti joulukuuseen asumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Loppinen on perinteisesti päivä, jolloin joulukoristeet korjataan pois ja joulukuusi kannetaan pihalle. Erään amerikkalaisen pariskunnan on mietittävä tarkkaan kuusen pois heittämistä, sillä siellä asuu pieni eläin.

Chris-niminen mies julkaisi Redditissä kuukausi sitten kuvan, jossa poseeraa hänen kotinsa joulukuusessa asuva orava. Eläin oli joutunut auto-onnettomuuteen ja mies oli pelastanut sen yhdessä vaimonsa kanssa. Orava sai nimekseen Mitten.

Orava oli aluksi todella huonossa kunnossa, eikä se pystynyt syömään, juomaan tai kävelemään. Lopulta sinnikkään hoidon ansiosta Mitten eheytyi ja hyppäsi pariskunnan joulukuuseen leikkimään. Pariskunta aikoo perustaa tulevaisuudessa villieläinhoitolan. Mitten pääsee aikanaan takaisin vapauteen, mutta sitä ennen se saa opetella kiipeilemään joulukuusessa – jota ei ainakaan vielä heitetä pois.

View post on imgur.com

View post on imgur.com