Murtovaras anasti korut elokuvatyyliin – katon läpi liikkeeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valvontakamera on tallentanut kiinalaisessa korukaupassa tapahtuneen murron. Ninjan lailla liikkeeseen saapunut tekijä poistui paikalta 14.000 euron arvoisen saaliin kanssa. Hän saapui kauppaan katon kautta. Telegraph-lehti on julkaissut videon, jolla nähdään Kiinan Ganzhoussa viikko sitten murtokeikan tehnyt rikollinen.

Mies laskeutui korukauppaan katon kautta ja köyttä apunaan käyttäen. Samanlaista taktiikkaa on käytetty lukuisissa elokuvissa. Mies onnistui sammuttamaan valvontakameran ennen varsinaista tekoa, mutta hän ehti anastaa yökeikan aikana paljon koruja ja jalokiviä. Viranomaiset tutkijat murtoa, mutta ketään ei ole vielä pidätetty.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat