Rihannan glitter-joulukuusi huutokaupattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna järjesti joulukuussa vuosittaisen The Diamond Ball -huutokaupan, jossa kerättiin rahaa Barbadoksella terveydenhuoltoa, opetusta ja taidetta rahoittavalle Clara Lionel Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Tällä kertaa mukana oli myös jouluinen keräilyharvinaisuus.

Yksi erikoisimmista tänä vuonna myytävistä esineistä oli nimittäin Rihannan edellisvuotinen 6.000 dollarin arvoinen joulukuusi. Kyseessä ei ollut perinteinen joulupuu, vaan taiteilija Jorge Morfinin luoma, kuudesta laatikkomaisesta osasta koostuva ja jääkiteiden lailla hohtava kuusi.

Huutokaupassa myytiin lisäksi myös tavanomaisempia esineitä, kuten Rihannalle kuuluneita koruja. Myynnissä oli myös eturivin paikat Puma-vaatemerkin muotinäytökseen New Yorkin muotiviikoille. Yhteensä huutokauppa keräsi tänä vuonna yli kolme miljoonaa dollaria.

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat