Feministien makuun? Yökerho koristeli joulukuusen tamponeilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Opiskelijoiden suosiossa oleva Camel Club -yökerho on yllättänyt asiakkaansa erikoisella joulukuusella Huddersfieldissa, Englannissa. Sen lisäksi, että kuusen oksilla säihkyivät valot ja kimallenauhat, oli oksille ripustettu tamponeja.

Työntekijät olivat nimenneet luomuksensa saniteettikuuseksi, jonka tehtävänä oli piristää asiakkaita joulukautena. Joulupyhät on nimittäin kuin se aika kuukaudesta: silloin usein stressaa ja pinna on kireällä. Tamponikuusi on aiheuttanut hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Mirror-lehden mukaan feministeiksi tunnistautuneet naiset ovat jakaneet tamponikuusesta otettua kuvaa netissä. Monien feministien mielestä on hienoa, että yökerho on auttanut ihmisiä suhtautumaan kuukautisiin rennommin ja huumorintajuisesti.