Huawei toimitti vuodessa yli 100 000 000 älypuhelinta

Digi · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei kertoo toimittaneensa yli 100 miljoonaa älypuhelinta vuoden 2015 aikana. Siten yhtiö vahvisti asemansa maailman kolmen suurimman kännykkäjätin joukossa sekä maailmanlaajuisesti että Suomessa.

– Huawein menestys ei ole onnenkantamoinen. Tulokset heijastavat suoraan sitä, että kuluttajien keskuudessa on ollut kysyntää tuotteillemme. Olemme ylpeitä, että premium-puhelimemme ovat menestyneet ympäri maailmaa. Älypuhelinmarkkinat muuttuvat jatkuvasti ihmisten etsiessä laitteita, jotka mahdollistavat rajojen rikkomisen, Huawein matkapuhelinryhmän johtaja Kevin Ho kertoo.

Sofia Lehtimäki, Kuva: Stara
Sofia Lehtimäki, Kuva: Stara

Viidessä vuodessa Huawein älypuhelinten toimitusmäärä on kasvanut yli 3.000 prosenttia. Suomessa Huawein markkinaosuus on kymmenkertaistunut vuodessa. Huawein puettavia älylaitteita edustavat Suomen markkinoilla TalkBand-älyrannekkeet ja tuore julkistus, Huawei Watch -älykello.

– Elokuussa julkaisemamme yhteistyö Jokereiden kanssa ja sitä seurannut honor 7:n lanseeraus ovat nostaneet meidät viimeistään nyt suomalaisten tietoisuuteen. Nautimme edelleen haastajan asemasta, mutta nyt voimme tuoda uusia tuotteita markkinoille eri lähtökohdasta kuin aikaisemmin, markkinointijohtaja Sofia Lehtimäki kertoo.