Kihlapari yritti varastaa seksileluja – teemana häät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen pariskunta on pidätetty epäiltynä seksileluvarkaudesta. Spencer’s Gifts -myymälässä asioinut pariskunta oli laittanut taskuunsa muun muassa Bride-to-Be-stringit, vibraattorin, seksuaaliviettiä stimuloivia makeisia ja syötävät alushousut. Sen jälkeen pari pakeni paikalta maksamatta.

Viranomaiset löysivät varkaiden tuntomerkkejä vastavan kaksikon ostoskeskuksesta ja heidät pidätettiin. Kuulusteluissa on käynyt ilmi, että 25-vuotias William J Cornelius ja 20-vuotias Sheri Moore olivat menneet kihloihin vain hetkeä ennen varkausvyyhtiään.

Valvontakameran videot paljastavat, että William kosi Sheriä keskellä Wallmart-tavarataloa ostamallaan 30 dollarin sormuksella. Sen jälkeen kaksikko lähti varastelemaan hääaiheisia seksileluja läheisestä ostoskeskuksesta. Michigan Live -sivuston mukaan pariskunnan takuut on maksettu ja heidät on päästetty vapaaksi. Molemmat tulevat saamaan syytteen myymälävarkaudesta.