Nainen sai tietää exänsä seurustelevan mallin kanssa – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen on monille vaikeaa aikaa ja entisestä kumppanista ylitse pääseminen voi olla välillä hankalaa. Käänteentekevä hetki suhteen päättymisen jälkeen on monelle se, kun huomaa entisen tyttö- tai poikaystävänsä seurustelevan uuden henkilön kanssa.

Hallie Bateman on julkaissut YouTube-kanavalleen hauskan videon siitä, kun hänen huonetoverinsa saa tietää Facebookin kautta, että entinen poikaystävä on löytänyt uuden naisen.

Bateman ei ota asiaa liian vakavasti vaan nauraa tilanteelle sydämensä kyllyydestä ja kehuu uuden tyttöystävän ulkonäköä maasta taivaisiin. Lopulta vielä selviää, että uusi tyttöystävä on malli. Uutta tyttö- tai poikaystävää ei voi olla vertaamatta siihen, miltä itse näyttää.

Bateman nauraa sille, että tyttöystävä on kaunis ja lämpimässä maassa auringon alla asusteleva malli kun taas hän itse palelee asunnossa, jossa lämmitys on rikki. Batemanin mieltä lämmittää erityisesti se, että malli tekee hänen mielestään todella keskinkertaisia vesivärimaalauksia.