Suuttui hillon loppumisesta: Mies moppasi lattian vaimon hiuksilla

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Tempperamenttiset henkilöt voivat tulistua nopeasti ja suuttua rauhallisempien yksilöiden mielestä lähes turhasta. Nyt eräs floridalainen aviomies on pidätettynä vaimonsa pahoinpitelemisen vuoksi, kun mies oli käyttänyt naisen hiuksia moppinaan suututtuaan vaimolle hillon loppumisesta.

Keith Davidson oli ollut kotona tekemässä itselleen välipalaksi maapähkinävoilla ja hillolla päällystettyä leipää kun hän oli huomannut jääkaapilla käydessään, että hillo oli ollut loppu. Mies oli suuttunut vaimolleen, jonka olisi hänen mukaansa pitänyt huolehtia asiasta.

Riitelyn aikana vaimo oli läikyttänyt lattialle maitoa, jolloin mies oli päättänyt käyttää naisen päätä moppinaan ja kuivata maitotahrat naisen hiuksilla. Vaimo oli Metro-lehden mukaan soittanut hätänumeroon riidan loputtua, minkä jälkeen poliisit olivat saapuneet pidättämään Davidsonin.