Dramaattiset kuvat Costa Concordialta – tuhon laiva sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien kohutuin risteilyaluksen karilleajo on Italian Giglion saaren rannikolla sattunut Costa Concordian uppoaminen. Kapteeni otti valtavan riskin ja ajoi aivan rannan tuntumassa, kun laiva osui pohjaan ja upposi. Pelkurimainen kapteeni pakeni laivalta heti.

Kyljellään rannan tuntumassa kahden vuoden ajan maannut laiva käännettiin taannoin pystyasentoon painojen avulla ja hinattiin kelluvalle telakalle. Nyt telakalla olevasta risteilylaivasta on saatu sisäkuvia, joista nähdään miten huonossa kunnossa laiva turman jälkeen on.

Costa Concordia – Voyage of Tragedy. Take a look inside and see what happens when you take a 110,000 ton ship carrying…

Julkaissut New England Forgotten 16. tammikuuta 2016

Katso kuvat tästä.