Elokuvatähti syöpäpotilaan roolissa: Penelope Cruz kaljuna!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Penelope Cruz on tehnyt upean roolisuorituksen syöpään sairastuneen Magdan roolissa elokuvassa Ma Ma. Vakavassa roolissaan Cruz on muuntautunut rankkoja syöpähoitoja läpikäyneeksi naiseksi, joka on kuin varjo eloisasta itsestään.

Daily Mail -lehden mukaan elokuvassa Magdan hiukset alkavat lähteä rankkojen hoitojen seurauksena ja lopulta hän leikkaa hiuksensa kokonaan pois. Vastoinkäymisistä huolimatta Magda on päättänyt pysyä optimistisena.

Cadena Ser -lehden haastattelussa Penelope paljasti, että hän lumoutui Magdan roolista heti käsikirjoituksen luettuaan. Näyttelijättären mielestä rohkea ja optimistinen Magda on kuin jumalatar, jonka taistelutahtoa ei lannista mikään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat