Mariah Careyllä valtava timanttisormus – rintavako varasti silti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että laulajatar Mariah Carey kihlautui miljardöörirakkaansa James Packerin kanssa. Pariskunta alkoi tapailla toisiaan viime keväänä ja nyt he suunnittelevat menevänsä naimisiin. James kosi Mariahia romanttisesti New Yorkissa ja antoi valtavan timanttisormuksen.

Eilen Mariah pääsi esittelemään upeaa sormustaan ensikerran kuvaajille. New Yorkissa kuvatun poptähden antava kaula-aukko varasti kuitenkin huomion sormukselta. Lehtitietojen mukaan sormuksessa on jopa 35 karaatia.

TMZ-viihdesivuston mukaan odotettavissa on hulppeat häät huomioon ottaen Mariahin mieltymyksen luksukseen. Diivamaisuudesta tunnettu Carey tulee todennäköisesti saamaan mahtipontiset prinsessahäät, jos hän niin haluaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash