Telinevoimistelija menetti jalkansa – ei juuri menoa haittaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Telinevoimistelija Kate Fosterin ura näytti olevan lopussa, kun hänellä todettiin akuutti myelooinen leukemia vuonna 2011. Tuolloin 15-vuotias urheilija menetti St. Baldricks -lehden mukaan vasemman jalkansa kasvaimen vuoksi.

Kate on kuitenkin sittemmin palannut telinevoimistelun pariin jalkaproteesin kanssa. Facebookissa julkaistulla videolla nähdään, kuinka hän suorittaa upean ja monimutkaisen liikesarjan Bravo Classic -kilpailussa Yhdysvaltojen Illinoisissa.

Parannuttuaan leukemiasta Kate Foster aloitti jälleen harrastuksensa. Vuonna 2014 hän harjoitteli voimistelua kuntosalilla jo viidesti viikossa. Urheilijan mukaan harjoittelu palautti hänen voimansa ja itsetuntonsa.

– Tunnen oloni nykyään fantastiseksi, Kate kommentoi.

Kate's beam routine at the 2016 Bravo Classic.

Julkaissut Lynn E. Foster 16. tammikuuta 2016