Ravintolan terveysvinkki: ”Syö 8 kananugettia 4 tunnin välein”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuluttajien kannattaa olla välillä tarkkana sen suhteen, mihin mainospuheisiin he uskovat. Kaikki tuotteet vakuuttavat olevansa ihmisille hyviä ja erittäin terveellisiä vaihtoehtoja. Eräs pikaruokaravintola meni lupauksessaan kuitenkin hieman liian pitkälle vakuuttaessaan rasvaisten herkkujensa olevan ihmisille terveellisiä.

Terveellisemmät elämäntavat vuodenvaihteen jälkeen aloittaneet voivat lisätä vielä yhden terveellisen tavan arkirutiiniinsa, mikä on pikaruokaketjun mukaan kananugettien säännöllinen syöminen. Twitterissä leviää kuva, jossa Chick-fil-A -ravintola tarjoilee paperilla asiakkailleen vinkkejä terveellisempään elämään.

Ravintola neuvoo asiakkaitaan nauttimaan pieniä aterioita neljän tunnin välein. Neuvo on tähän asti vielä melko hyvä, mutta sen jälkeen ravintola lisää, että ateriat voivat olla esimerkiksi kahdeksan grillattua kananugettia muutaman tunnin välein nautittuna. Toivottavasti painonpudotuksesta haaveilevat asiakkaat eivät ota neuvoa tosissaan ja luule rasvaisten paneroitujen kananugettien olevan terveellisiä.