Mies kysyi mitä vaimo ajattelee – ei arvannut mitä siitä seurasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että miehet ja naiset ovat eri planeetoilta eivätkä miehet tiedä mitä naisten päässä liikkuu. Eräs aviomies oli kysynyt vaimoltaan suoraan mitä hän sillä hetkellä ajattelee. Nainen oli piirtänyt miehelleen paperille kaikki ajatukset, joita hänellä sillä hetkellä oli.

Mies on julkaissut Imgurissa kuvan piirrustuksesta, jonka hänen vaimonsa on hänelle tehnyt. Piirrustuksessa on nainen, jonka päästä lähtee kymmeniä ajatuskuplia ja asioita, joita hän juuri sillä hetkellä mietti. Mies tuli varmasti yllättymään saamastaan piirrustuksesta.

Piirrustuksesta nähdään, että vaimon päässä liikkui paljon erilaisia ajatuksia samaan aikaan. Hän ajatteli töitä, miestään, laskuja, mielihaluja, omaa vartaloaan, mitä muut hänestä ajattelevat ja sitä, että häntä väsyttää. Seuraavan kerran kun mies miettii mitä hänen vaimonsa päässä liikkuu hän osaakin jo aavistaa, että vastaus ei tule olemaan yksiselitteinen.

View post on imgur.com