Mies laskeutui 280-metrisestä piipusta – video aiheuttaa kylmiä väreitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme vuonna 2014 vatsaa vääntävästä videosta, jolla hurjapää Flaviu Cernescu kiipeää Romanian Pitestissä sijaitsevan piipun huipulle. 280 metrin korkuinen piippu on Romanian toiseksi korkein rakennelma.

Nyt Flaviu on julkaissut uuden videon, ja tällä kertaa hän laskeutuu Pitestissä sijaitsevan savupiipun huipulta alas. Alaspäin kiipeäminen näyttää mahdollisesti vielä hurjemmalta kuin piipun huipulle nouseminen.

Laskeutuminen kestää yhteensä noin 14 minuuttia. Piipun huipun tuntumassa tikkaiden ympärillä ei ole lainkaan suojahäkkiä. Noin 20 metrin korkeudessa tikkaita ei puolestaan ole lainkaan, vaan Flaviun on laskeuduttava loppumatka sähkökaapelin varassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat