Graafikon moka leviää verkossa – apina vai K18-kuva?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusivuosi on kiinalaisten tärkein juhla, ja sitä vietettiin tänä vuonna 8. helmikuuta. Nyt eräs graafikko päätti juhlistaa vasta-alkanutta apinan vuotta luomalla vilkkaalle eläinhahmolle oman julisteen. Valitettavasti teoksesta tuli yleinen naurunaihe netissä.

Julisteessa on tyylitelty apina ja teksti: ”2016 Year of the Monkey”. Suurin osa näkee julisteessa kuitenkin miehen sukupuolielimen työntyvän sinne, minne aurinko ei paista. Julistetta on kuvailtu vuoden suurimmaksi suunnittelumokaksi. Näetkö sinä julisteessa apinan?

Apina on kiinalainen horoskooppimerkki, ja sen edustajia kuvaillaan vilkkaiksi, uteliaiksi ja omatunnottomiksi. Apinan vuonna syntyneitä luonnehditaan sosiaalisiksi ja hauskoiksi. Apinan vuoteen liittyy perinteisesti aina paljon muutoksia, ja edellisen kerran sitä vietettiin vuonna 2004.

apinanvuosi11022016b