Uskomaton löytö: Kadonnut vihkisormus röntgenkuvassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs perheenisä on julkaissut netissä hauskan kertomuksen vaimonsa vihkisormuksen katoamisesta. Mies kertoi Reddit-palvelussa, että vaimo oli ollut tolaltaan hukattuaan vihkisormuksensa.

Sormuksen etsiminen ei tuottanut tulosta ja vaimo pelkäsi, että hän oli kadottanut rakkaan sormuksensa iäksi. Perheenisän julkaiseman kuvan perusteella mysteeri ratkesi lopulta, kun vaimo vei heidän taaperonsa lääkäriin.

Perheenäiti kertoi lääkärille, että hänen vihkisormuksensa oli kateissa ja hän pelkäsi, että lapsi oli vahingossa syönyt sen. Äidin vaisto osui oikeaan, sillä taaperon röntgenkuvassa koreili sormuksen muotoinen esine.

Perheenisä paljasti Reddit-palvelussa, että siitä lähtien he ovat joutuneet tarkistamaan jokaisen vaipan sormuksen varalta. Mies kertoi, että lapsi vaikuttaisi olevan autuaan tietämätön asiasta, sillä hänellä ei ole ollut minkäänlaisia oireita, jotka viittaisivat siihen, että hän on syönyt sormuksen.

I need to get this baby insured.