Koalan soidinmenot – odottamaton ääniefekti suusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Featherdalen Wildlife Park -eläinpuistossa asusteleva Ruben-koala on hämmästyttänyt puiston vieraita kauhistuttavalla äänehtimisellään Sydneyssa, Australiassa. Sian röhkimiseltä ja leijonan murinalta kuulostava soidinääntely on päätynyt erään silminnäkijän videolle.

Suloisesta karvapallosta lähtevä ääni on kaikkea muuta kuin sööttiä kuultavaa. Ruben kutsui äänellään lähistöllä olevia naaraita luokseen. Matalat murahtelut kantavat pitkien matkojenkin päähän ja on todennäköistä, että kaikki puiston koalat kuulivat sen.

Daily Mail Australia -lehden mukaan koaloiden soidinäänien tehtävänä on karkoittaa urokset koalan reviiriltä ja kutsua naaraita tulemaan lähemmäs. Monet äänen kuulleista ovat olleet yhtä mieltä siitä, että pienen pörröisen koalan ulkonäkö on ristiriidassa siitä lähtevän karmivan äänen kanssa. Jää nähtäväksi löytyykö Rubenille eläinpuistosta uusi tyttöystävä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat