Poliisi opetti kodittomalle tytölle ruutuhyppelyä – video ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruutuhyppelyä pikkutytölle opettaneesta poliisista kuvattu video on lähtenyt leviämään verkossa, koska se on saanut kaikkien sydämet sulamaan. Videolla poliisi opettaa isällisin ottein äitinsä kanssa autossa asuvalle tytölle, miten tielle piirrettyä ruuturataa kuuluu hyppelehtiä.

Kaliforniassa Huntington Beach Police -osastolla työskentelevä Zach Pricer -niminen poliisi on nähnyt 11-vuotiaan kodittoman tytön pähkäilemässä miten ruutuhyppelyä leikitään oikein. Videolla poliisi näyttää tytölle pienen selostamisen jälkeen käytännön esimerkin siitä, kuinka ruutuhyppelyä leikitää ja hyppii radan itse läpi.

Zach Pricer hyppii radalla ja on melkein kaatua hänen tasapainonsa horjuessa. Oman suorituksensa jälkeen poliisi jää vielä katsomaan kun tyttö hyppii. Tyttö ymmärtää leikin heti ja suorittaa radan täydellisesti perässä.

This morning an officer checked on a suspicious occupied vehicle in the area of Graham and Edinger. During his investigation he learned the people in the vehicle were a mother and her 11 year old daughter and they had been living out of their car. The officer contacted our Homeless Task Force to help arrange housing. As the officer worked on housing arrangements with the mother, another officer on scene, Officer Pricer, began displaying his expertise in hopscotch to the daughter. #Copslovehopscotch

Posted by Huntington Beach Police Department on Wednesday, March 30, 2016

Katso video tästä.