Simpsonit-hahmo tuli kaapista – tässä maistiainen jaksosta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Simpsonit-sarja on jatkunut Yhdysvalloissa jo 27 tuotantokauden verran. Viime syksynä sarjan tuottajat paljastivat, että yksi sen hahmoista tulisi ulos kaapista tulevien jaksojen aikana. Waylon Smithers astui virallisesti ulos kaapista Yhdysvalloissa sunnuntaina esitetyssä The Burns Cage -jaksossa.

Hahmon on vuosikymmenten ajan vihjattu olevan homoseksuaali. Smithersin seksuaalista suuntautumista ei kuitenkaan ole aikaisemmin paljastettu näin suoraan.

Jaksossa Smithers ymmärtää rakkautensa hänen pomoaan, herra Burnsia kohtaan olevan yksipuolista. Mies purkaa turhautumistaan voimalaitoksen työntekijöihin, joten Homer päättää järjestää Smithersille juhlat. Juhlavieraiksi hän kutsuu runsain määrin homomiehiä Grindr-deittisovelluksen avulla.

Käsikirjoittaja Rob LaZebnik kertoi The New York Post -lehdelle kirjoittaneensa tarinan osoittaakseen tukea kaapista tulleelle Johnny-pojalleen. Esimakua kohutusta jaksosta saadaan Youtuben Animation Domination -kanavan tuoreella videolla.