Makuuhuoneen kivuliaimmat mokat – älä sorru näihin seksissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silloin kun seksi nousee tavanomaisesta vaakamambosta kokeellisemmalle tasolle, voi makuuhuoneen puolella tapahtua muutakin kuin tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Seksin aikana voi sattua onnettomuuksia joko tietämättömyyden tai varomattomuuden vuoksi.

Fox Latino listasi nyt kuusi kivuliasta seksionnettomuutta, jotka ovat tapahtuneet rakastelun huumassa. Ensimmäisenä listalle nousevat naisten sukupuolielimiin kohdistuneet nirhaumat ja haavat. Kun seksi on rajumpiotteista tai pitkäkestoista, kannattaa muistaa asianmukainen liukastus, jotta myöhemmin ei tarvitsisi kärsiä haavautuneista intiimipaikoista.

Penismurtumat ovat yllättävän yleisiä, etenkin jos nainen ratsastaa miehen päällä. Penismurtumassa siittimen paisuvaiskudosta ympäröivä kalvo repeytyy. Kivulias vamma syntyy yleensä osumasta naisen häpyluuhun, ja tapaturman hetkellä peniksestä kuuluu napsahduksia. Penismurtuma hoidetaan leikkauksella, ja yhdeksän kymmenestä paranee ennalleen.

Seksiin tarkoitettuja liukastusaineita voi ostaa erotiikkakaupoista tai perinteisestä supermarketista. Tuotteen pitäisi kuitenkin olla mahdollisimman vähän kemikaaleja sisältävää, koska osa saa vääränlaisesta liukastusaineesta allergisia reaktioita tai jopa myrkytystilan. Tavalliset voiteet soveltuvat harvoin seksin liukastuttajaksi.

Ihmiset saattavat olla niin kokeellisia seksin suhteen, että tunkevat erilaisia esineitä takapuoleensa. Valitettavasti lääkäreiden vastaanotoille hakeutuu yllättävän usein henkilöitä, joiden peräaukossa on jumiin jäänyt vierasesine. Pahimmassa tapauksessa esine aiheuttaa repeämiä.

Aikuisille tarkoitetut eroottiset lelut on puolestaan suunniteltu siten, että ne kestävät rajumpiakin leikkejä. Vaihtoehtoiset tyydytysvälineet saattavat aiheuttaa enemmän tuhoa kuin nautintoa. Joskus lääkärit joutuvat poistamaan arkisia esineitä myös naisten vaginasta, kuten puhelimia, pulloja ja makkaroita.