Poliisikin hämmentyi – luottokorttihuijari pidätettiin leluauton ratista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epätavallisesti käyttäytyvät rikolliset nousevat helposti otsikoihin. Yksi heistä on luottokorttipetoksesta pidätetty teksasilainen David Schumaker. Mies oli liikkunut ennen putkaan joutumista vaaleanpunaisella akkukäyttöisellä lasten leluautolla.

Poliisi pysäytti äskettäin San Jacinto Countyn kaduilla vaaleanpuinaisella Cadillac Escaladen miniversiolla ajelleen miehen. Power Wheels -lelutehtaan valmistamaa autoa ajanut David Schumaker oli aiemmin käyttänyt väärin luottokorttia. Pinkin leluauton ratista tavoitettu 26-vuotias huijari pidätettiin, Cleveland Advocate -julkaisu uutisoi.

Miehen ystävä Chris Fuller paljastaa, että herra Schumaker on ajellut leluautolla pitkin kaupungin katuja jo tovin hämmennystä aiheuttaen. Monet olivat ärsyyntyneet hitaalla menopelillä kulkeneesta miehestä. Schumaker oli matkalla kotiinsa 24 kilometrin päähän.