Nicki Minaj loksautti leuat – muodot pullistelivat tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime kesänä vieraillut naisräppäri Nicki Minaj haaveili äidiksi tulemisesta jo entisen poikaystävä Safaree ”SB” Samuelsin kanssa. Taannoin hän sai nykyiseltä mieheltään Meek Milliltä valtavan timanttisormuksen syntymäpäivälahjaksi ja odottaa kuumeisesti perheen perustamista.

Eilen Nicki kuvattiin, kun hän oli esiintymässä Adult Swim -tapahtumassa New Yorkin Terminal 5 -konserttipaikassa. Tiukka keltainen toppi nosti hänen rintavarustuksensa pääosaan.

Meek Millin taannoin Nickille antama timanttisormus ei ollut kihlasormus, joten nainen joutuu vielä odottamaan lapsen saamista hetken ajan. Räppärimies on nimittäin luvannut, että kolmas sormus tulee lopulta olemaan se, jolla hän kosii naista vaimokseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash