Kasmir laulaa nyt englanniksi – ja vieläpä konemusiikkia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen poptähti Kasmir tunnetaan erityisesti Vadelmavene-hitistään. Suomeksi laulava Kasmir on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen, kun hänet kiinnitettiin suomalaisen tuottajaryhmä Erconomicsin True North -kappaleen vierailevaksi laulajaksi. Ja kaiken lisäksi englannin kielellä.

Nyt kappaleesta on julkaistu konemusiikkiduo Tom & Hillsin työstämä Tom & Hills Remix. Versiointi oli lopulta niin onnistunut, että siitä päätettiin tehdä kappaleen virallinen musiikkivideo ja radioversio. Nyt kappale videoineen löytyy muun muassa YouTubesta.

Tom & Hills julkaisi äskettäin uuden oman Another Chance -singlensä yhdessä Jaakko ”JS16” Salovaaran kanssa. Kappale on tähän mennessä niittänyt menestystä erityisesti Hollannissa. Lisäksi monet maailman suosituimpiin lukeutuvat DJ-tähdet ovat soittaneet kappaletta radio-ohjelmissaan.