Talent-kaunotar riisui kaiken – alastonkuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kykyjenetsintä- ja laulukilpailujen tuomarit rohkaisevat välillä mielensä ja menevät lavalle yleisön arvosteltavaksi. Britain’s Got Talent -ohjelman tuomaristossa istuva Amanda Holden oli yksi onneaan kokeileva, mutta sai taannoin yleisöltä murskatuomion. Hänelle nimittäin buuattiin äänekkäästi.

Nyt Amanda poseeraa PETA-järjestön kampanjan julisteessa täysin alastomana. Hänet on kuvattu makaamassa vihreällä vihannespedillä. Kuvan ohessa on kampanjalause, jonka mukaan vartalo rakastaa kasvisruokavaliota.

45-vuotias Amanda Holden lauloi taannoin Let It Go -kappaletta, kun hänet buuattiin pois lavalta. Kun tuomari oli kävellyt lavalta pois, hänelle oli soitettu Spice Girls -tyttöbädin kappale Goodbye, mistä juontaja ei ollut mielissään. Nainen palasi lavalle ja pyysi poistumiskappaleenkin Frozenista. Tuottajat olivat tehneet työtä käskettyä.

PETA
PETA